2. div. truppen på plads til kommende sæson

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Herrerne sluttede første sæson i 2.division med en godkendt 5.plads, men har allerede ambitioner om mere til den kommende sæson. Fire nye spillere kommer til, og det giver forhåbninger om at kunne blande sig i den absolutte top næste år. Spillerne har fået individuel kostvejledning, målt fedtprocent og selvtræner nu frem til d. 4/5, hvor der startes med fysiske test og herefter begynder haltræningen fra tirsdag 7/5.

Sommertræningen vil bestå af 3 ugentlige halpas og derudover 3 gange fysisk træning i grupper. “Jeg er meget tilfreds med den trup vi har fået sat sammen og er sikker på, at den både vil fungere godt på og uden for banen. Vi får tilført nogle spillere som både kan løfte os færdighedsmæssigt, men også kan give vores, ellers gode træningskultur, endnu et nøk opad. Rasmus Jakobsen har meldt sig på til at tage en omgang mere, da det endnu ikke er lykkedes os at finde den rigtige makker til Christian Wetche, og derudover har vi stadig en plads åben på stregpositionen, hvis den rette viser sig, da Magnus Idorn skal udstationeres i perioder i løbet af det næste år”, fortæller cheftræner Flemming Pedersen.

Truppen til den kommende sæson ser således ud:

Målmænd: Christian Wetche og Rasmus Jakobsen
Venstre fløj: Jacob Pedersen
Venstre back: Emil Larsen, Bjarke Nybo og Nicklas Bjørn
Playmaker: Frederik Nielsen
Højre Back: Daniel Jørgensen og Rolf Ravn
Højre fløj: Thomas Theilgaard
Stregspillere: Hjalmar Andersen, Magnus Idorn og Simon Hansen (udgår af kamptruppen, men træner fortsat med holdet)

Derudover vil 2 af klubbens u19 spillere have 1 fast træning i ugen med holdet, ligesom der fortsat vil laves samtræninger med u19 holdet mindst 1 gang i ugen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top